Reviews

Lees hier wat andere klanten zeggen over Fantasy Giftshop.

Pssst: we hebben nu ook een echte winkel in Papendrecht (bij Dordrecht)
bekijk hier onze openingstijden.

Betoverend goed reeds meerdere malen via webwinkel besteld, zeer tevreden. Correcte prijzen, verzorgde levering, alles dik in orde.

Slechts één nadeel aan de webwinkel: ik zou hem elke keer weer willen leegkopen...

Hendrik Avatar
Hendrik
24/06/22

Langs geweest toen er nog geen winkel was. Toen er nog geen winkel was ben ik langs geweest er was een verkoop bij een bedrijven terrein. Ik heb bijna heel haar webshop leeg gekocht. Super leuke betaalbare en mooie spullen. De eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam. Ik ben blij dat ze nu een winkel heeft. Ik ga gauw weer langs. Een aanrader!

Danielle van Gent Avatar
Danielle van Gent
02/06/22

Goede service en super leuke spullen. Ik ga zeker als groot drakenfan vaker bestellen

Simone Avatar
Simone
31/05/22

Zoals altijd van (pre-) order tot levering prima verzorgd. Van alle stappen in het proces netjes op de hoogte gehouden. Perfect ingepakt. Super tevreden!

José Avatar
José
21/03/22

Helemaal blij met m'n hanger. Na een foutje van mijn kant over de verzendkosten, prima geregeld na contact met de eigenaresse, toch nog redelijk snel ontvangen. Ik zal zeker vaker iets bestellen.

Marja Avatar
Marja
03/03/22

Eerste keer besteld, heel tevreden. Het was netjes ingepakt en snel geleverd. Ik ga zeker vaker iets bestellen

Nanda Vredenberg Avatar
Nanda Vredenberg
03/03/22

Fantasy gift is zeker een fantasy gift! Heel fijne en persoonlijke service. Had een foutje gemaakt bij de bestelling (afhalen op afspraak ipv verzenden), maar dat was zo persoonlijk opgelost. Ketting super mooi, mooi ingepakt, mooi kaartje erbij en superleuke stickers. Ga binnenkort een account aanmaken. Komt heel wat op mijn wenslijstje denk ik!

Winnie Avatar
Winnie
02/03/22

Helemaal blij Super snelle levering en goede online service wat mailverkeer en factuur betreft. Super netjes verpakt met cadeau papier en een leuk bedank kaartje en een schattige sticker. Helemaal blij mee en ga zeker meer bestellen 🙂

Heleen Avatar
Heleen
17/02/22

hele goeie klantenservice! Ik was zelf al een beetje laat met het bestellen van een verjaardagscadeautje, en helaas werd de eigenaresse ziek.
Ondanks dat ze ziek was heeft ze haar uiterste best gedaan en is alles op tijd binnen gekomen.

Het was super leuk ingepakt en ze heeft alles netjes door gecommuniceerd. thanks a lot!

Sylvana Avatar
Sylvana
12/02/22

Fijne shop Voor het eerst heb ik hier iets besteld. Het beeldje werd heel snel geleverd en was heel goed verpakt. Ook een extra presentje erbij. Heel aardig. Zeker een aanrader deze shop.

Marleen Avatar
Marleen
12/01/22

Leuke shop! Paar dagen geleden mijn eerste bestelling ontvangen. Die was netjes geleverd, met echt een leuk bedankje erbij wat mijn dag wat beter maakte. Zojuist weer een bestelling geplaatst trouwens 🙂

Eva Avatar
Eva
08/01/22

Unieke spullen en goede service Mijn poster en notitieboek waren erg leuk ingepakt in een doos met gerecyclede opvulmateriaal, hier was ik een erg grote fan van! Ook zat er een pen en luchtverfrisser bij als cadeautjes 🙂 Eveneens was alles veilig verpakt. De poster was van goed papier en beeldige kwaliteit. Voor het notitieboek geld hetzelfde, alleen zaten er wat krasjes op de voorkant. Maar al met al ontzettend blij!

Tirsa Avatar
Tirsa
07/01/22

Leuke spullen en goede service Deze shop vorig jaar ontdekt en al hele leuke spullen vandaan gehaald. De service is goed, de producten zoals beschreven en de verzending supernetjes geregeld.

Annette Avatar
Annette
01/01/22

Heerlijke webshop om rond te kijken, wat je besteld hebt krijg je keurig verpakt en supersnel thuis. Elke keer opnieuw een klein feestje als de bezorger aanbelt. Deze keer zo'n mooie klok met hert (voor manlief) én een birdfeeder greenwoman ...

Carla van de Pavert Avatar
Carla van de Pavert
30/12/21

Top Altijd met zorg ingepakt. Als je het vraagt, is het product ook mooi ingepakt. Altijd een kleine attentie en een dankjewel erbij. Mocht er iets mis gaan, wordt het netjes opgelost top service

Gaea Avatar
Gaea
20/12/21

Happy Me man heeft me goed verast met nemesis now producten wauw super happy

Chantal Avatar
Chantal
20/12/21

Mijn bestelling gistermiddag binnen. Alles goed en veilig verpakt. De kalender, 3D platen van Anne Stokes, en de Anne Stokes beker en wierook allemaal prachtig! Blij!
Ook super het kaartje met pen en button! Bedankt
Tot de volgende keer!
Groetjes, Margreet

Margreet Avatar
Margreet
31/10/21

positive review prachtige producten,onlangs een drakenklok gekocht voor onze zoon,super gaaf!!!En onze dochter de zoveelste elf,ook weer super mooi.
vandaag cadobon binnen gekregen,de orginele was helaas verlaat maar daarvoor in de plaats een geprinte bon thuisgekregen,super!!!Dank voor de snelle en goede oplossing.

Yvonne Hagenaars Baljon Avatar
Yvonne Hagenaars Baljon
13/08/21

Ik bestel hier regelmatig cadeautjes voor anderen en mijzelf, vanwege de unieke producten en het grote assortiment. Ik ben altijd blij met wat ik heb ontvangen, het uitpakken voelt ook als een cadeautje krijgen. Goede kwaliteit, snelle levering en vriendelijke service.

Rose Avatar
Rose
12/08/21

Dank u wel Danielle voor de fijne samenwerking zodat mijn mokje toch nog terecht is
gekomen. Je bent een echte aanrader voor iedereen die iets moois wenst te kopen. Ja
zelfs voor ons uit het buitenland. Danielle je bent het vertrouwen van iedereen meer dan waard!
Ik koester mijn "Witches Brew Mokje" en zie uit naar een volgende bestelling bij u.
Met vriendelijke groeten
Christine

Christine (Belgie) Avatar
Christine (Belgie)
05/08/21

Fantastisch site en goede service mooi ingepakt wat je bestelling betreft een echte aanrader

WILMA Avatar
WILMA
05/08/21

Vandaag mijn bestelling ontvangen. Heerlijk om uit te pakken! En alles nog mooier dan verwacht! De rugtas en het mondkapje van Anne Stokes, en de Lisa Parker portemonnee zijn prachtig! En ook de extra kaart met pen en button super! Heel hartelijk bedankt Daniëlle! Ik zal zeker vaker hier bestellen!
Groetjes, Margreet

Margreet Avatar
Margreet
05/08/21

Een mooie wierookbrander van Nemesis Now wolf call ontvangen. Samen met een lief cadeautje en een kaartje. Superleuk deze brander, heel blij mee! Dankjewel Danielle.

Ellen Van Huet Avatar
Ellen Van Huet
01/08/21

Weer snel een super verzorgde zending ontvangen, ook weer een leuke attentie erbij
Is weer voor herhaling vabaar
Bedankt Daniëlle

Marianne Staps Avatar
Marianne Staps
28/07/21

positive review mooi beeldje gekocht van een wolf met jong. superblij mee. zeker een aanrader om te bestellen.

Lindsey Cornelis Avatar
Lindsey Cornelis
14/07/21
  • 1
  • 2
  • 8
  • >

5.0
197 reviews
5
196
4
0
3
0
2
1
1
0