Deel je verzameling

Zoals jullie misschien wel weten is mijn winkel ontstaan uit pure liefde voor Fantasy, ik mag dagelijks kijken naar alle mooie producten die jullie bestellen voor jullie verzameling, en ik dacht misschien is het wel heel leuk (stiekem ben ik gewoon heel nieuwsgierig hoor) om jouw collectie te delen met andere Fantasy lovers.

Dat hoeft niet bij mij gekocht te zijn, ik snap best dat je af en toe ergens anders iets koopt, dikke prima natuurlijk, maar gewoon een paar mooie foto`s van dingen die je (binnen het Fantasy thema) verzameld hebt.

Dus ik zou je eigenlijk willen vragen, wil je wat foto`s met me delen?

Ik zal er niet bij vermelden wie je bent als je dat niet wilt maar het toch wilt showen! Geef dat wel even aan, anders wil ik met liefde je naam er bij zetten als je dat leuk vind, of een stukje tekst voor als je wat toelichting wilt geven over je collectie en wat het voor jou betekend bijvoorbeeld.

Het is maar een idee en ik weet niet of jullie dat zien zitten, maar ik denk, dat jullie héééle mooie collecties hebben die het waard zijn om te delen!

Dus wil je hieraan mee doen, stuur me een mailtje, en als het teveel is om te mailen gebruik dan Wetransfer.com om het naar info@fantasygiftshop.nl te verzenden.

 

Magische groet,

Danielle van FantasyGiftshop.nl

Hier vind je de ingezonden verzamelingen

Bedankt voor jullie inzendingen!

Patrick Laarhoven – Schedelverzameling & Macabere toestanden

Geef een reactie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.